E mafai ona faʻamoemoeina le lumanaʻi o paʻu antibacterial?

A oʻo mai i faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamalosi (se tuʻufaʻatasiga o vailaʻau faʻamaʻi ma antibacterial), o loʻo i ai i le maketi ni iloiloga fefiloi.Fa'afetaia le fa'aleleia ma le osooso o le tulaga lelei o oloa fa'apipi'i, ma fa'amalieina le puipuiga o le si'osi'omaga ma atina'e gafataulimaina;O i latou e pepese leaga e manatu ua na o se togafiti, ma e le tele se aoga.

08ea156e-bfb9-4225-b76d-fe5cb7ad79de

O le mea moni, e masani lava le faia o suʻesuʻega polarized.O le tulaʻi mai o paʻu antibacterial e faʻamaonia ai le taua o lenei fanua, ma o le i ai e talafeagai.Ae ui i lea, o le maketi e le tutusa, gaogao gimmicks, fenumiai, faʻasese tagata faʻatau e le o se laʻititi.O le mea e tatau ona tatou faia o le vaʻavaʻai i le va o nei vaega e lua ma faʻaalia oloa lelei tele i luma o tagata lautele.

1, aua e te fa'afefeteina, aua le fa'atele

Antibacterial coating ei ai se adsorption patino ma faʻalavelave faʻalavelave i siama poʻo siama, ae e le o se vailaʻau pe a uma, naʻo le aisa i luga o le keke, e le mafai ona faʻamalolo.O le mea lea, ina ia i ai se malamalama saʻo ma le faʻatulagaina o lenei ituaiga o oloa faʻapipiʻi galue, o le togafitiga o loʻo maua pea se fomaʻi, e leʻo malosi le vali.

Talu ai e leai se fofo, o le a le taua ma le taua o lo latou ola?Ave le SATU maualuga amperage anion vali puipui puipui mo se faataitaiga.O lenei oloa e aveese lelei le manogi ma faʻamama le ea e ala i le tuʻuina atu o le 2550 anion i le kupita senitimita.Afai e te vaʻai i le faʻavae mo le vaevaega o le tulaga maualuga o le ea anion ea, o le vali puipui anion maualuga-ampere e oʻo atu i le tulaga tasi o le siosiomaga.Faʻamamaina o le faʻaleagaina o mea teuteu, faʻamalolo o le okesene le lelei, faʻamaʻi ma anti-mildew o aʻafiaga autu ia o lenei oloa.

78d61b4e-2e3d-404b-8bae-afb5d3382758

O lo'o fa'apipi'i puipui i totonu o le ion leaga ose mea fa'aoga fa'alelei fa'alelei.E ui lava e le mafai ona faʻamalolo le faʻamaʻi, e faʻavaeina ai se pa puipui mo le aiga, e sili atu le soifua maloloina ma sili atu le lanumeamata nai lo paʻu masani, o lona taua.

2. Fa'aoga tatau mea uma

E mafai foi ona masani ona tatou faalogo o le faaaogaina o coatings antibacterial o ia oloa e tele lava ina faaaogaina i falemai, aʻoga, nofoaga maualuga faafiafiaga, fafaga taʻavale potu, potu o tamaiti aiga, ma isi. tuputupu aʻe soifua maloloina o tamaiti, ma o ia oloa e mafai ona vaaia i soo se mea.

5370e7c1-a256-4248-83c5-a53b16b50545

Dulux ua faia se suʻesuʻega umi i luga o le auala o le tuʻufaʻatasia o vailaʻau antibacterial ma vali a tamaiti.I le 2007, na faʻalauiloa ai e Dulux le vali puipui puipui muamua formaldehyde i luga o le maketi;I le 2019, o le a faʻaleleia le puipuiga o le siosiomaga, ma o le Dulussen Breath Chun Zero faʻailoga puipui puipui o le a faʻalauiloaina, ona faʻaalia lea o le Dulussen Breath Chun Zero le vali a tamaiti i le 2021. O le faʻatinoga e sili atu ona taulaʻi i le "puipuiga maaleale", ina ia toe faaleleia le soifua maloloina ma le puipuiga o le siosiomaga.

E mafai ona vaʻaia o faʻamaʻi antibacterial e gaosia e tusa ai ma manaoga o maketi, lea e vavalalata vavalalata ma le soifua maloloina o tamaiti, ma o le faʻaaogaina o oloa lelei i le nofoaga saʻo e faʻaoga lelei ai o le auala sili lea ona lelei e faʻatino ma faʻaalia ai a latou manuia.

3. Pe e mafaia le lumanaʻi?

Antibacterial coatings vaega o se vaega lelei, ae o le lumanai e mafai ona faamoemoeina?O lo'o va'aia o le a le sologa lelei lona atina'e.I le faaopoopo atu i le lelei ma le leaga i le maketi, e ono feagai ma le tauvaga leaga o le "volume totonu" ma e oo lava i oloa e le masani ai;Fa'apea fo'i ma le fa'aleleia atili o mana'oga o tagata fa'atau ma fa'amoemoega na fa'atupuina e ala i le fa'aleleia o taumafa.E matua'i le mafai ona uia lenei auala e aunoa ma se tulaga lelei sili, fa'ai'uga moni ma fa'amaonia ma le ta'uleleia o tagata fa'atau.

O le mea lea, matou te iloa o le tele o kamupani e mafai ona faʻalauiloaina ia oloa o kamupani vali tetele, aemaise lava kamupani ulu.O ia lava, o pisinisi faʻapipiʻi igoa tetele e sili atu le taua i le atinaʻeina gafataulimaina, "lua carbon" ma le faʻasaoina o le malosi ma le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o sini, ma e oʻo lava i la latou fuafuaga autu, lea o loʻo atagia i le oloa, o lenei ituaiga o oloa aoga ma tekonolosi maualuga. anotusi.Fai mai le au atamamai: "Pe lelei pe leai se vaevaega, muamua lava, e faalagolago i le auala e fai ai le pisinisi ulu."

E manino le tali.


Taimi meli: Tes-05-2023